Partener Swarovski

  1. Partener recomandat de Swarovski
Swarovski

Partener recomandat de Swarovski.

F.D.Stil International Art, designer si producator de corpuri de iluminat a fost numit de Swarovski partener recomandat pentru Romania. Distinctia de "partener recomandat", conferita firmei noastre survine dupa o lunga colaborare bazata pe incredere reciproca, realizari tehnice si experienta acumulata in favoarea clientilor nostri. Aceasta distinctie ne pune pe pozitia de a fi singurul producator de candelabre recunoscut si sustinut in Romania de catre firma Swarovski. In iluminat si in decoratiuni, cristalul este utilizat atat pentru stilurile moderne cat si pentru cele clasice, oferindu-ne posibilitatea de a decora spatiile cu stralucire, frumusete si eleganta. Lumina si cristalul sunt facute unul pentru altul oferind lux si un aer de optimism spatiului. Parteneriatul nostru reflecta dorinta universala pentru calitate si standarde inalte in toate aspectele vietii de zi cu zi si ne-a stimulat ca impreuna sa creem lucruri cu adevarat extraordinare. Suntem incantati de oportunitatea de a lucra cu cristal Swarovski si de a realiza produse unicat pentru clientii nostri.

  Cristalul este partenerul perfect al luminii. Prin culorile superbe , el confera frumusete si eleganta interioarelor deosebite.  Cristalul Swarovski este unic deoarece SWAROVSKI este pionier in taierea cristalelor si totodata lider mondial in producerea cristalelor de cea mai buna calitate, precizie si stralucire.
Produsele Swarovski sunt esenta cristalului de cea mai inalta calitate din lume si sunt rezultatele mostenirii fara de pret a geniului artistic si a elegantei.
Lumina impartita in spectrul sau de culori este ca un miracol care incanta mereu. SWAROVSKI a folosit acest miracol natural ca model. Dupa diamante si alte pietre pretioase, cristalul SWAROVSKI este materialul potrivit pentru descompunerea luminii si de aceea are o stralucire irezistibila.
  Cristalul SWAROVSKI este preferat de producatorii internationali de corpuri de iluminat nu numai datorita frumusetii si calitatii sale, ci si datorita diversitatii si originalitatii. Productia include mai mult de 1000 de articole cu variate forme si culori. Fiecare cristal, de la diametrul de 12 mm, poseda un certificat special care garanteaza calitatea originala: sigla imprimata cu laser. Aceasta este gravata pe fiecare articol SWAROVSKI si nu poate fi stearsa. Deasemenea ele nu prezinta nici o deficienta, cum ar fi bule de aer sau dungi si sunt in consecinta mai clare decat aerul sau apa. Aceasta calitate inalta este atinsa prin folosirea unor materii prime selectate atent si cu grija si a unor procese de fabricatie ingenioase.
Nu este nevoie de nici o metoda speciala pentru a curata candelabrele cu parti componente din cristal si nici nu este necesara desprinderea pieselor individuale din structura candelabrelor.
Pentru a indeparta un strat subtire de praf, folositi o carpa uscata anti-statica. Trebuie deasemenea, sa purtati manusi albe din bumbac pentru a impiedica amprentarea digitala. Corpurile de iluminat din cristal SWAROVSKI sunt deosebite si elegante, prin alegerea lor reflectand stilul si personalitatea celor care prefera ceva intr-adevar special. Aceia care aleg cristalele originale SWAROVSKI combina valorile trainice cu lumina care da stralucire vietii.

   Straduinta pentru perfectiune, pasiunea pentru precizie si cunostintele acumulate in peste 100 de ani de traditie reprezinta valorile care stau la baza cristalelor SWAROVSKI.
 in categoria  din stilul 
© 2019 F.D.Stil International Art.  All rights reserved    |  Informatii: (004) 021.255.31.70  |  Politica de date - 18.212.243.191   |  Politica cookies  |  Informatii de contact  |  mail Dan Dumitriu