Candelabru certificat

  1. Certificat de autenticitate

Certificat de autenticitate.

Fiecare obiect achizitionat de la F.D. STIL INTERNATIONAL ART. este insotit de un certificat de autenticitate, continand data de achizitie si seria obiectului, informatie care ii confera acestuia "istorie".
Se poate astfel identifica proiectul, designerul, artistul mestesugar care a realizat lucrarea, avand in vedere ca fiecare exemplar realizat de firma noastra este unicat sau face parte dintr-o serie scurta de obiecte identice, toate piesele componente fiind confectionate si finisate manual, cu multa minutiozitate si talent. Pe buna dreptate, obiectele realizate sunt catalogate drept obiecte de arta si acest lucru este atestat de catre certificatul de autenticitate care le insoteste.

Cu ajutorul numarului de certificat orice componenta din cadrul obiectului achizitionat este disponibila fiind executata in conformitate cu cea originala . Certificatul atesta originile produsului si garanteaza cea mai buna calitate.

Candelabrele contin o semnatura amplasata intr-o zona vizibila, confirmind autenticitatea produsului, si reprezentind garantia calitatii obiectelor unicat.

 in categoria  din stilul 
© 2019 F.D.Stil International Art.  All rights reserved    |  Informatii: (004) 021.255.31.70  |  Politica de date - 18.212.243.191   |  Politica cookies  |  Informatii de contact  |  mail Dan Dumitriu