Mobilarea cu lumina in exterior

Iluminat exterior.

Iluminatul exterior infrumuseteaza proprietatea, crescind siguranta si marind numarul de ore petrecute la exterior. Este o investitie care merita facuta.

O iluminare buna a intrarii principale ajuta la identificarea vizitatorilor si creeaza o senzatie de spatiu primitor. Aceasta senzatie este accentuata de amplasarea stinga/dreapta a felinarelor de perete.Sub veranda se pot folosi felinare suspendate. Pentru intrari secundare se instaleaza un singur felinar de perete in spatiul de deasupra usii.Pentru a economisi energie puteti opta pentru surse de lumina economice fluorescente sau cu vapori de mercur sau sodiu.

Garajul trebuie luminat pentru a putea fi folosit pe timp de noapte. Cea mai buna alegere este un corp de iluminat cu senzor de miscare echipat cu sursa de lumina cu sodiu.

Pentru a mari securitatea in zonele umbroase ale casei se pot monta corpuri de iluminat cu senzori de miscare. Aceste lumini pot fi programate pentru a sta aprinse o perioada iar tirziu in noapte se aprind numai daca detecteaza miscare. O alta intrebuintare este de a creea impresia unei case populate cit timp nu sunteti acasa.

Treptele si aleile trebuiesc luminate pentru a putea fi folosite in siguranta. Se pot instala lumini de poteca sau felinare pe stilp. Luminile de poteca au o imprastiere de forma circulara si lumineaza drumul cit si vegetatia din apropiere.Aceste corpuri de iluminat foarte apropiate de pamint sunt disponibile cu surse de lumina economice de mic voltaj.Se instaleaza simplu si se pot muta usor in functie de modificari.Se mai folosec pentru a defini granitele la aleile auto.

Veranda necesita o lumina romantica de mica intensitate realizata cu mini lumini cu surse de lumina cu voltaj mic.

Se mai pot instala spoturi de lumina pe crengile din copaci.

Pentru spatiul destinat gratarului este necesara o lumina puternica.Aceasta poate fi un spot sau o lumina ascunsa.

 in categoria  din stilul 
© 2019 F.D.Stil International Art.  All rights reserved    |  Informatii: (004) 021.255.31.70  |  Politica de date - 54.82.99.169   |  Politica cookies  |  Informatii de contact  |  mail Dan Dumitriu