Mobilarea cu lumina in dining

Mobilarea cu lumina in dining.

Aceasta zona trebuie sa arate bine si sa fie functionala.Pentru a realiza acest lucru este necesara lumina generala si lumina de accent. Acestea creeaza starea necesara pentru un numar de functii, care includ o cina formala, o reuniune de familie, si alte activitati cum ar fi facutul lectiilor, hobbyuri, etc.

Candelabrul este centru atentiei in acest spatiu. Suspendat deasupra mesei serveste ca element stil decorativ care completeaza frumusetea mobilei.

Cind lumina este micsorata se obtine o lumina asemanatoare cu cea de luminare. Daca candelabrul are abatjoururi poate genera o lumina de lucru precum si de accent pentru piesa de sub el.

Spoturile de plafon dau o lumina generala inlesnind in accelasi timp accentuarea obiectelor de valoare .

Bufetul poate fi flancat stinga/dreapta de aplice de perete.Aplicele trebuie sa fie in acelasi stil cu candelabrul.Obiectele prezente pot fi luminate cu lumina ascunsa.

Portretul de familie poate fi luminat cu lumina ascunsa reglabila.

O vitrina cu obiecte de portelan sau o nisa in perete pot deveni spatii de expunere pentru obiectele de valoare folosind lumini de voltaj mic sub fiecare raft.  Lumina astfel generata accentueaza aceste spatii de expunere si confera o buna iluminare a obiectelor.

 in categoria  din stilul 
© 2019 F.D.Stil International Art.  All rights reserved    |  Informatii: (004) 021.255.31.70  |  Politica de date - 54.82.99.169   |  Politica cookies  |  Informatii de contact  |  mail Dan Dumitriu