Mobilarea cu lumina in casa

  1. Lumina in diferite zone ale casei
  2. Mobilarea cu lumina in alte zone ale casei
Cosul de cumparaturi Cumpara

Mobilarea cu lumina in alte zone ale casei

In zona de intrare, lumina generala este necesara pentru a primii oaspetii si pentru ai conduce. Acest lucru se poate realiza cu corpuri de iluminat care emit o lumina generoasa. Daca este necesara mai multa lumina se pot adauga aplice in stinga si dreapta oglinzii de la intrare.

Holurile necesita lumina la fiecare 2,5-3m pentru siguranta.Se pot folosi plafoniere, aplice, spoturi pe sina, lumina ascunsa. Spoturile pe sina pot fi o buna alegere pentru a lumina si obiectele de arta, poza de familie care mobileaza des aceste spatii.

Scarile trebuiesc luminate pe toata lungimea pentru a prevenii accidente. Posibilitati de aprindere a luminii trebuie sa existe la ambele capete ale scarii.Daca lumina din hol sau de la intrare nu lumineaza scara se pot instala pandantive la capatul fiecarui tronson.

Zonele utilitare necesita lumina generala suficienta si bine difuzata. Este indicata folosirea de corpuri de iluminat cu surse de lumina fluorescenta.
Sunt indicate tonurile de lumina calda.

 in categoria  din stilul 
© 2019 F.D.Stil International Art.  All rights reserved    |  Informatii: (004) 021.255.31.70  |  Politica de date - 3.95.23.35   |  Politica cookies  |  Informatii de contact  |  mail Dan Dumitriu