1. Informatii legale

Informatii Legale

"fdstil.com" si "candelabre.ro" (acest site) sunt administrate si se afla in proprietatea F.D.Stil International Art ("FDS").
Informatiile din acest site furnizeaza utilizatorului informatii generale cit si diverse subiecte de interes.
FDS se straduieste sa furnizeze informatii noi si cit mai exacte, dar erori tehnice sau tipografice pot exista. FDS nu isi asuma nici o responsabilitate pentru erori sau omisiuni aparute in continutul acestui site.
FDS nu garanteaza ca acest site, diverse servicii oferite prin acest site, informatii, programe sau fisiere copiate de pe acest site nu vor contine erori de interupere, erori de omisiune, sau virusi.
Informatiile continute in acest site se pot modifica sau actualiza fara nici o instintare. FDS poate face imbunatatiri sau schimbari in produse oricind fara a fi necesara o instintare.
Urmatoarele link-uri sunt considerate "interzise" de FDS si sunt constituite sub foma de "marca inregistrata" sau "drept de autor".
- Link-uri care implica folosirea neautorizata a logoului FDS.
- Folosirea sub forma de frames sau metatags.
- Folosirea de link-uri catre produse din acest stie.
FDS nu doreste sa primeasca material confidential sau informatie cu "drept de autor" prin acest site. Va instintam ca orice informatie primita prin acest site va fi considerata neconfidentiala.
Prin transmiterea de informatie catre FDS, autorizati nerestrictionat si irevocabil folosirea pentru reproducere, afisare, realizare, modificare, transmitere, sau distribuire a informatiei, si sunteti de acord ca folosirea acestor idei, concepte, tehnici, know-how este libera.
Tot materialul din acest site este copyright 2012 F.D.Stil International Art. Nici o parte din materialul continut in acest site incluzind dar ne fiind limitat la text, grafica, cod html, nu poate fi reprodus, utilizat in orice fel sau transmis fara autorizarea in prealabil scrisa din partea FDS.
© 2020 FD.Stil International Art.  All rights reserved    |   Informatii: (004) 021.255.31.70  |  Politica de date - 3.94.202.172   |  Politica cookies  |  Contact  |  mail Dan Dumitriu