Forma si silueta corpului de iluminat

  1. Lumina in diferite zone ale casei
  2. Forma si silueta corpului de iluminat
Cosul de cumparaturi Cumpara

Forma si silueta corpului de iluminat.

Odata ce ati selectat ce anume vreti sa luminati trebuie sa decideti cum o veti  faceti. Firma noastra va poate oferii o gama larga de corpuri de iluminat de diverse dimensiuni, forme si stiluri.

(Hall) Corpuri de iluminat Hall/Foyer pot creea o atmosfera congenitala in timp ce produc lumina necesara pentru a primi oaspeti si ai conduce spre locuri din casa.

Se folosesc plafoniere sau lampi suspendate cu lant pentru holuri,intrari,scari,culoare.

Candelabrele adauga stralucire si stil camerei de zi asigurind lumina generala necesara pentru locul de luat masa cit si pentru distractie.

Se folosesc de asemenea in dormitor, foayer, sau deasupra unui grup de obiecte in living (pian ...).

Unele candelabre sunt desenate cu abatjoururi pentru a da lumina de lucru deasupra unei mese de joc sau deasupra unui birou cit si pentru a da accent unei zone.

Candelabrele sunt disponibile cu surse de lumina incandescent si tungsten-halogen. (vezi surse de lumina).

Prezenta unui dimmer control iti confera posibilitatea de a modifica intensitatea luminii pentru activitatea sau starea de spirit dorita.

Pandantivele pot da lumina generala sau de lucru. Echipate cu abatjour sau glob sunt suspendate de tavan deasupre meselor fie ele de luat masa, de joc, de gatit, sau alte spatii de lucru.Cind sunt folosite deasupra noptierei economisesc spatiu care l-ar ocupa o lampa de masa. Folosirea unui dimmer control confera flexibilitate in varatia luminii in functie de ocazie.

(Plafoniera) Plafonierele dau lumina generala. Sunt practice in zonele cu trafic cum ar fi in: foayer, dormitoare, circulatii, toalete, bucatarii.

Sunt disponibile cu surse de lumina incandescente, fluorescente si fluorescent economic compact.

Aplicedau lumina generala sau de accent. Majoritatea sunt desenate pereche cu candelabrele pentru a suplimenta lumina in spatii alaturate.

Sunt folosite deasemena in dormitoare, sufragerie si circulatii.Plafonierele stil cupa sunt folosite des pentru iluminat de lucru la oglinda din toaleta.

Sursele de lumina sunt : incandescente, tungsten-halogen, led si becuri fluorescente economice.

Fisia de lumina genereaza o lumina de lucru ca supliment la lumina generala din tavan. Similar cu lumina din dresingurile de teatru aceste becuri cu stralucire soft in forma de glob sferic dau o lumina excelenta pentru machiaj si intretinerea fetei.

Lampi portabile dau lumina de lucru si de accent, permitand mutarea acesteia unde este dorita. Lampile de masa si lampadarele sunt disponibile intr-o varietate de stiluri pentru a completa decorul.Lampile de mici dimensiuni, cum ar fi : lampille cu clips, lampi reglabile, lampi de pian satisfac o varietate de activitati si necesitati de lumina de accent. Aceste lampi sunt disponibile cu surse de lumina incandescente, tungsten-halogen si becuri fluorescente economice.

Spoturi pe sina dau lumina generala, de lucru, de accent toate intr-un sistem flexibil de iluminat. Se pot inclina, roti, rasuci si directiona conferind flexibilitate in a schimba schema de iluminat atunci cind este nevoie. Se pot agata candelabre sau pandantive de sina. Sina poate suporta voltaj normal sau voltaj mic pentru surse de lumina cu incandescenta, tungsten-halogen, becuri fluorescente economice.

Lumina ascunsa poate genera lumina de lucru sau de accent. Instalata in tavan lumina ascunsa poate fi flolosita oriunde in casa sau in exterior in portice acoperite.Sunt ideale pentru tavane joase. Sunt disponibile in urmatoarele forme: spoturi, spoturi reglabile, spoturi de perete cu voltaj normal si mic si surse de lumina incandescenta , tungsten-halogen, becuri fluorescente economice.

Lumina sub mobila ofera lumina de lucru cit si de accent.Sub dulapuri de bucatarie lumineaza blatul de lucru.In vitrine lumineaza premii si obiecte de valoare. Sunt folosite in ateliere si oriunde este nevoie de lumina la indemina. Includ surse de lumina fluorescente subtiri, fluorescente economice, spoturi miniatura, benzi de lumina la voltaj mic.

 in categoria  din stilul 
© 2019 F.D.Stil International Art.  All rights reserved    |  Informatii: (004) 021.255.31.70  |  Politica de date - 54.82.99.169   |  Politica cookies  |  Informatii de contact  |  mail Dan Dumitriu