Controlul luminii

Controlul luminii.

Controlul luminii va confera flexibilitate in a proiecta un plan de iluminat cu multiple efecte decorative. Cu o simpla atingere sofisticatele sisteme de astazi va ofera urmatoarele posibilitati:

Micsorarea nivelului de lumina pentru ecomomisirea energiei si a vietii sursei de iluminat.

 Variaza stilul incaperii.

 Modifica intensitatea luminii pentru o anume activitate.

Creaza si salveaza un numar de lumini diferite pentru scene diferite.

Controlul luminii trebuie sa fie o parte integranta in proiectarea luminii in fiecare camera.

Tipuri de control al luminii:

1. Sistem integrat de dimming poate creea multiple scene presetate de lumina in aceeasi camera.Scenele pot fi selectate printr-o simpla apasare de buton la un panou de control sau prin telecomanda.

2. Dimmer cu atingere va permite sa variati intensitatea luminii la atingerea unui buton.Acest sistem permite cu o simpla apasare sa va reintoarceti la nivelul precedent de iluminare.Pot fi echipate cu un indicator de lumina care masoara continu intensitatea luminii.

3. Dimmer cu culisare este un dimmer manual. Unele modele sunt echipate cu un buton pentru a reveni la nivelul precedent, si/sau o lumina pentru o localizare in intuneric.

4. Dimmer prin rotatie este un dimmer manual. Unele modele prin apasarea butonului permit intoarcerea la nivelul precedent.

5. Dimmer DMX este un dimmer digital care permite reglajul culorii si al intensitatii surselor cu leduri.

 Dimmerele trebuiesc alese in funtie de numarul de lumini existente in camera si de puterea surselor de lumina.

 in categoria  din stilul 
© 2019 F.D.Stil International Art.  All rights reserved    |  Informatii: (004) 021.255.31.70  |  Politica de date - 54.82.99.169   |  Politica cookies  |  Informatii de contact  |  mail Dan Dumitriu